Met Confident Coaching help ik jonge professionals en leidinggevenden het beste uit zichzelf te halen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bijvoorbeeld wanneer je met een nieuwe functie begint, juist vastloopt in je huidige functie of een hindernis wil nemen die persoonlijke of professionele groei in de weg staat.

Ik help je hierbij in een serie gesprekken waarbij je jezelf beter kunt leren kennen. Waarbij je beter inzicht krijgt in je eigen kwaliteiten, valkuilen en drijfveren, en de wijze waarop die op je werkplek worden aangesproken. Zo doe je extra zelfkennis op,  die je helpt jouw persoonlijke uitdagingen met nieuw vertrouwen aan te gaan.

Competentie-coaching

Wil je beter functioneren, zichtbaarder worden en laten zien waar jij voor staat? Ik help je met jezelf ontdekken, met jouw kwaliteiten en drijfveren, zodat je met zelfvertrouwen en zelfkennis kan groeien naar jouw beste zelf!

Loopbaancoaching

Klaar voor de volgende stap? Weet je alleen nog niet precies hoe of waarnaartoe? Ik help je met het vinden van jouw kwaliteiten en jouw roeping, zodat je de stap in de goede richting maakt!

Work-life balance coaching

Alles wat je doet is interessant en lijkt belangrijk. Soms kost het je alleen allemaal net te veel energie. Hoe krijg je meer balans en besteed je tijd aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn? Ik help je met het vinden van die balans en met hoe je die kunt houden!

Kennismakingsgesprek

Heb je een vraag op het gebied van jouw kwaliteiten of work-life balance? Meldt je aan voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek van een half uur.

  • Stefanie is toegankelijk, vrolijk, vriendelijk en bovenal heeft ze talent om mij aan het denken te zetten over mijzelf en hoe ik in het leven sta. Mijn coachingstraject is inmiddels afgerond en nog steeds vallen er zo nu en dan puzzelstukjes op hun plaats wat heel prettig is want zo blijf ik nadenken over mijn ontwikkeling.    

    Jeanine Senior klachten-coordinator
  • Stefanie heb ik leren kennen als een voor mij zeer goede coach. Met tussentijd van een paar jaar heeft ze mij op verschillende onderwerpen geholpen. Met tot op de dag van vandaag goed resultaat. Komt er in de toekomst weer een onderwerp langs? Dan neem ik graag Stefanie weer in de arm om me te begeleiden! Heb je een 'ding' waarbij je een warme, hulpvaardige, vriendelijke maar ook adequate begeleiding nodig hebt? Dan is Stefanie de persoon om bij aan te kloppen!

    David Senior Acceptant
  • Erg fijn om Stefanie als coach te hebben. Ze is empathisch, geeft goede adviezen en vooral erg prettig om met haar te kunnen sparren.

    Yolanda Senior PMO